Je werk verrijken met GIS

Informatie van 2500 objecten van je eigen organisatie in je binnenzak. En ook nog weten waar de objecten in het gebied te vinden zijn. De app is hot. De techniek staat voor niets?

 

In onze nieuwsbrief belichten we altijd de laatste ontwikkelingen. Omdat we een praktische organisatie zijn, staan we midden in het werkveld. Niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk.

 

geo-app

 

Geo-apps

Onlangs leverden we onze Geo-App voor vangstregistratie op: een app op een smartphone ondersteunt het werkproces van tientallen bestrijders die met grote laarzen door weilanden en sloten struinen. In het tijdschrift GIS Magazine verscheen hierover een artikel, De Geo-App wordt volwassen.

 

Ook in de veiligheidssector wordt de app gebruikt ter ondersteuning van hulpverleners tijdens incidenten en op evenementen. De besloten app die vorige jaar is ingezet op De Zwarte Cross, is dit jaar uitgebreid met een gedetaillerde offline kaart en de weergave van de eigen positie.

 

Waterschap Aa en Maas ontwikkelt met andere Brabantse waterschappen een app Meten&Melden. Een app voor Schouw is in voorbereiding.

 

onderhoud

Ook DMI ziet de voordelen van een app: wegbeheerders kunnen hun medewerkers op de weg uitrusten met een app voor het melden van gevraagd onderhoud.

 

 

 

Opleidingen

Praktische opleidingen in GIS worden steeds vaker digitaal uitgevoerd. De nieuwste variant: E-learning trajecten die klassikaal worden uitgevoerd met een docent voor persoonlijke ondersteuning.

 

De opleiding Coördinatie GIS is één van onze oudste opleidingen. We zouden die niet kunnen blijven verzorgen als we deze opleiding niet voortdurend vernieuwen. Eind augustus start de volgende.

 

open street map

 

Geodata en ondergronden

Steeds meer geodata komen ter beschikking. In verschillende kleuren en smaken. U ziet dat terug in de diversiteit aan kaartondergronden, luchtfoto's, satelietfoto's en zoekservices die u kunt gaan gebruiken. Bekijk ons aanbod.

 

Flexibele werknemers

Waar is de voeling met het werkveld het sterkst? Onze medewerkers werken regelmatig met onze opdrachtgevers mee. Onze detachanten komen overal.

 

Een view op uw data?

In de aanloop naar de BGT ondersteunen we gemeenten met een quickview op hun geodata (GBKN). Een zinvolle exercitie waarmee je te weten komt hoever je staat in je voorbereiding.

 

ruimtelijke selectie

 

Kaarten overal

En ook de ontwikkeling van WebGIS Publisher, de kaartpubliceer tool, staat niet stil. Steeds meer organisatie zetten de tool in. De kaart is overal vertegenwoordigd. Een inkijkje in het veelzijdige gebruik.

 

Inhoud

 

  Mobiel werken

  Opleiding Coördinatie GIS

  Quickview BGT

  Flexibel in te zetten personeel

  Service: kaartondergronden

  Inspirerend kaartgebruik

 

 Stuur door Meer informatie

Nieuwsbrief

Naam
E-mail
Uw naam en e-mailadres zullen nergens worden getoond en worden nooit aan derden verstrekt.<br> De nieuwsbrief is gratis.