Ons aanbod

Met onze diepgaande kennis van Geo-informatie en de bedrijfsprocessen, bedienen we al jaren lang een brede klantenkring.

Wat wij u kunnen bieden:

Opleidingen

De Nieuwland opleidingen sluiten aan op uw werkproces en op het opleidingsniveau van uw medewerker. De docenten hebben ruime praktijkervaring, zodat de opleidingen sterk praktijkgericht zijn. Nieuwland verzorgt eveneens  maatwerkcursussen. U vindt een overzicht van onze opleidingen op opleidingen.nieuwland.nl

Diensten

Onze werkzaamheden beslaan het terrein van algehele projectcoördinatie tot inrichting en hosting van applicaties met onderliggende en aanverwante systemen, data-invoer, dataconversie, data-op-orde, en waterschapsspecifiek maatwerk.

Detacheringen

Wij kunnen medewerkers van verschillend kennis- en ervaringsniveau, applicatie- en gegevensbeheerders, bouwers van sites, bureauhoofden of projectmanagers leveren. Ons motto: De juiste gedetacheerden op de juiste plaats. Kijk op: detacheringen.nieuwland.nl

Applicatiebouw

Nieuwland heeft de beschikking over een team ontwikkelaars, database en systeemspecialisten, de onderliggende systemen en verschillende GIS-Internet applicaties. Maatwerkmodules of module-uitbreidingen worden volgens opgestelde testrichtlijnen en goed gedocumenteerd opgeleverd.