Start je carrière bij Nieuwland

Het belang van geo-informatie groeit, in complexe vraagstukken rondom klimaat, water, veiligheid, schaarse grond. Maar ook in alledaagse consumententoepassingen. Daarmee is Geo-informatie een sterk groeiende vakgebied.

starter geo

 

Kennisorganisatie

Geo-Informatie en GIS-technieken werden eerst voornamelijk gebruikt binnen grote overheden; ministeries, onderzoeksinstellingen, provincies en gemeenten. De afgelopen jaren breidt het zich uit naar alle organisaties waar ruimtelijke informatie een belangrijke rol speelt, van nuts- en telecombedrijven tot waterschappen en winkelketens.

Nieuwland staat bekend als één van de belangrijkste opleiders in GIS. In de afgelopen 20 jaar hebben we honderden Gis-specialisten opgeleid. Nieuwland ontwikkelt software en systemen voor interactieve websites met GIS-functionaliteiten, mobiele applicaties, effectieve presentaties en visualisaties. Techniek wordt hierbij creatief ingezet om aanwezige data informatief te presenteren.

Nieuwland Geo-Informatie heeft als doel overheden en bedrijfsleven te ondersteunen in het werken met geo-informatie. Dit doen we door de kennis te bundelen in een kennisorganisatie.

Werken bij Nieuwland

Als medewerker van Nieuwland werk je zowel intern op projecten als extern bij opdrachtgevers. Hierdoor vindt er een goede uitwisseling en borging van kennis plaats en anticiperen we voortdurend op nieuwe ontwikkelingen.

Daarnaast streven we naar een zo groot mogelijke persoonlijke ontplooiing. Zo kunnen de medewerkers, door middel van opleiding en coaching, terugvallen op de brede expertise binnen onze organisatie.

Nieuwland zoekt

Nieuwland Geo-Informatie zoekt regelmatig toekomstige geo-specialisten.

  • Heb je affiniteit met de werkvelden van water, ecologie, geo-informatie, bodem, milieu, landschap, vastgoed, stedenbouw en/ of cultuurtechniek?

  • Wil je vakgericht en projectmatig werken, ben je leergierig en heb je een drive om dingen aan te pakken?

  • Spreekt de combinatie van professionaliteit, informele werksfeer en inhoudelijke interesse voor het werkveld van onze opdrachtgevers je aan?

Dan bieden wij een collegiale en dynamische werksfeer waarbij er ruimte is voor innovatie, loopbaanontwikkeling en waar je kunt bouwen op een brede achterban van GIS-experts.

Werken met geo-informatie iets voor jou?
Dan ligt er bij ons een carrière te wachten! Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

Nog niet helemaal klaar voor het werken in dit vakgebied?
Informeer naar onze opleidingsmogelijkheden.

geo starter

Bel Reineke Zegers 0317- 421711 of mail: zegers@nieuwland.nl

Kijk ook eens op:

- De marktmonitor van de Nederlandse geo-informatiesector

- De arbeidsmarkt voor geo-informatie

- Het portfolio van Nieuwland