Themamiddag: Doe meer in minder tijd!


Op donderdag 13 maart heeft u na 2 business cases en een aantal praktijkvoorbeelden een goed beeld hoe Apps+Maps uw werkprocessen kunnen optimaliseren.


 

Vrijwel alle organisaties voelen de druk om efficiënter te gaan werken en kostenbesparingen te realiseren. Het meeste valt er te winnen bij terugkerende werkzaamheden die tijds- en arbeidsintensief zijn en veel administratieve inspanning vragen.

 

De presentaties tijdens deze middag gaan hierop in en hebben een praktische insteek.Programma:


Businesscase 1: Netwerkbeheer

In deze presentatie motiveert Rob Meijers (Manager Netwerk Kabels&Leidingen) zijn keuze voor het gebruik van een App om het onderhoud van het netwerk te ondersteunen.

 

 

Businesscase 2: Maaibeheer

Tjitte Wierda (Mobile Telematics)  is veel in gesprek met aannemers, waterschappen, provincies en gemeenten over het uitvoeren van maaiwerkzaamheden. Hij kent alle ins en outs van het werk. Hij laat zien dat met de App een grote stap te maken is.

 

 

Demo: De onstuitbare opmars van de App

In het derde onderdeel van deze middag krijgt u een overzicht te zien van het brede toepassingsgebied van de App+Map. Sjaak Dieleman (Nieuwland Geo-Informatie) toont een viertal Apps over toezicht, inspectie, meldingen, metingen en vertelt over de ervaringen van de mensen die ermee werken. Ook krijgt u te zien wat de mogelijkheden zijn om aan te sluiten op uw eigen ICT architectuur en backoffice applicaties.

Wat is uw businesscase? Laat u inspireren door de praktijk.

Meer informatie: www.geomobiel.nlStuur door Meer informatie

Nieuwsbrief

Naam
E-mail
Uw naam en e-mailadres zullen nergens worden getoond en worden nooit aan derden verstrekt.<br> De nieuwsbrief is gratis.