Algemene voorwaarden

 

Nieuwland Automatisering B.V. maakt als leverancier in de IT- en internetbranche gebruik van de Algemene Voorwaarden, opgesteld door de branche-organisatie van IT-leveranciers ( ICT~Office ).


Voor het verlenen van service op producten en applicatie stellen we in samenspraak met onze klanten een Service Level Agreement op.


U kunt hier de ICT-Office-voorwaarden downloaden.

zie ook: ICT-Office                                            ict - office

 

 

Manifest Open Standaarden

Nieuwland Geo-Informatie heeft het Manifest Open Standaarden van het NOiV ondertekend en daarmee aangegeven zich nadrukkelijk in te spannen voor de interoperabiliteit van haar software producten.


Nieuwland heeft de laatste jaren expliciet ingezet op open standaarden en open source software. Binnen ons vakgebied van geo-informatie is er dan ook al heel veel bereikt. Het OGC (Open Gis Consortium), een groep internationaal vooraanstaande GIS bedrijven, is al sinds eind jaren 80 bezig met het ontwikkelen van internationale standaarden op het gebied van ontsluiting en uitwisseling van Geo-Informatie. De huidige standaarden als WMS en WFS maken een probleemloze uitwisseling van data mogelijk. Ook Inspire en de open data politiek van de overheid geven een extra duw in de richting van open standaarden.

De producten die Nieuwland Geo-Informatie op de markt zet zijn, daar waar mogelijk, gebaseerd op open source software. Onze internet oplossingen bijvoorbeeld, zijn gebaseerd op GeoServer, PostGIS en OpenLayers, waarbij in onze strategie publicatie zoveel mogelijk device en browser onafhankelijk is. Dus zowel op een desktop, tablet als smartphone te bevragen.

Wij zijn er van overtuigd dat door het gebruik van open standaarden en open source software en de communities die er omheen ontstaan, er meer creatieve,  transparantere en goedkopere oplossingen zullen komen.

 

nederland open in verbinding